Over ons

1969: Willy Thielemans start, in bijberoep, als verzekeringsmakelaar en bankagent voor HBK-Spaarbank.  Hij doet dit vanuit zijn ouderlijk huis in de Ipsvoordestraat.
1971:  De locatie wijzigt naar zijn eigen, nieuwe woonhuis in de Ipsvoordestraat.
1986:  Het is is niet praktisch meer om te werken vanuit een thuiskantoor en hij koopt een pand in de Molenstraat.
1997:  Sonja Thielemans treedt mee in de voetsporen van haar vader en specialiseert zich verder in beleggingen, kredieten, verzekeringen en pensioenplanning voor particulieren en bedrijven.
2001:  HBK-Spaarbank wordt overgenomen door Mercator Verzekeringen en hierdoor wijzigt de naam naar Mercator Bank.
2003:  Het kantoor verhuist naar een gloednieuwe locatie in de Paddegatstraat.  Hier kunnen onze cliënten op een gezellige, aangename en discrete manier ontvangen worden.
2005:  Mercator Bank wordt omgevormd naar Record Bank.
2018:  Record Bank wordt opgeslorpt door ING.  De eerdere combinatie van onafhankelijk verzekeringsmakelaar blijkt niet meer te rijmen met een ING-bankagentschap.  We nemen afscheid van Record Bank en gaan in zee met Crelan.  Bewust hebben we gekozen voor een Belgische bank, met een heel mooi gamma aan producten.  Het is voor ons heel belangrijk dat wij persoonlijk contact met onze cliënten hebben.  Daarnaast willen wij onafhankelijk advies blijven geven qua verzekeringen zodat we steeds de meest geschikte oplossing kunnen aanbieden.

Ons team

Ken Keuleers

commercieel medewerker

Mail mij

Sonja Thielemans

zaakvoerder

Mail mij

Willy Thielemans

stichter v/h kantoor

Mail mij

Onze partners