Over ons

Ons kantoor bestaat al heel lang. Wij hebben massa’s ervaring in verzekeringen, kredieten en beleggingen. Voor ons is het superbelangrijk dat mensen zich goed voelen. Onze deur staat 5 dagen per week open waardoor je makkelijk kan langskomen voor iets dringend of iets dat snel geregeld moet worden.

Persoonlijke service

Voor een bespreking die meer uitleg vraagt, maken wij graag tijd en zo snel mogelijk. Bij ons is er geen lange wachttijd! Wij willen zo dicht mogelijk bij onze klanten staan. Je kan ons bellen. Wij gaan het oplossen en sturen je niet door naar een onpersoonlijk hoofdkantoor waar niemand jou kent.

Contacteer ons

Historiek

Willy Thielemans woont nog bij zijn ouders in de Ipsvoordestraat en start in bijberoep als verzekeringsmakelaar en kantoorhouder van HBK-Spaarbank. Zijn 1ste klant is hijzelf. Een slaapkamer wordt omgevormd tot bureau.

1969
1971

Hij heeft gebouwd en voorziet een bureau in zijn huis. Op donderdagavond konden mensen aan huis komen om verrichtingen te doen en alle andere dagen ging hij op klantenbezoek.

Een pand in de Molenstraat werd gekocht en verbouwd tot kantoor met een loket. Op die manier kunnen mensen bankverrichtingen doen aan het loket en besprekingen in een aparte ruimte. Er zijn ook veel meer openingsuren.

1986
1996

Sonja Thielemans, de dochter, komt deeltijds helpen in de zaak na haar studies bedrijfsmanagement accountancy-fiscaliteit, verzekeringsmakelaar en de bankopleiding bij HBK-Spaarbank.

Ondertussen werkt Sonja voltijds in het kantoor.

1999
2003

In de Paddegatstraat wordt een nieuw kantoor gebouwd met alle moderne gemakken; groot, licht en luchtig met veel glas waardoor het heel aangenaam is voor iedereen. Er wordt een grote parking achteraan voorzien zodat klanten de auto steeds makkelijk kunnen parkeren. Het kantoor is 5 dagen per week open en ook 2 avonden.

HBK-Spaarbank wordt overgenomen door Record Bank. Buiten een naamswijziging verandert er niets.

2005
2008

Sonja behaalt nog een extra diploma postgraduaat vastgoedrecht.

De samenwerking met Record Bank stopt en we starten met Crelan. Crelan is een bank die perfect bij ons past: heel klantvriendelijk, brede waaier aan producten en heel behulpzaam. Dit zijn net de waarden die wij zo belangrijk vinden.

2018

Ontmoet ons professioneel team?

Ken Keuleers
Ken KeuleersCommercieel medewerker
Sonja Thielemans
Sonja ThielemansZaakvoerder
Willy Thielemans
Willy ThielemansStichter kantoor

Onze partners